17 dec, 2017
Tekst grootte

Verkeersschool HENNIE - Regio Roermond, Swalmen, Reuver en omstreken

Welkom op de website van verkeersschool Hennie, al meer dan 30 jaar jouw vertrouwde verkeersschool in de regio Swalmen, Reuver en Roermond.

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet "even" het rijbewijs behaalt. Onze doelstelling is dat we jou verantwoord en bewust aan het verkeer laten deelnemen zodat je een veilige en zelfstandige bestuurder worden.

Motorrijbewijs Categorie ACAT-B Aanhangwagen Categorie E achter B

Of dat nu met een auto, motor of met de aanhangwagen is, Verkeersschool HENNIE zorgt voor kwaliteit. De rijopleidingen worden uitsluitend door goed gekwalificeerde en gemotiveerde rij-instructeurs verzorgd. Hoge kwaliteit voor een goede prijs staat bij ons hoog in het vaandel.

Dat wij ook al in het verleden zeer goede resultaten hebben behaald en kwaliteit kunnen leveren als verkeersopleiders bewijst het hoge slagingspercentage, wat ver boven het landelijke gemiddelde ligt (bron: rijschoolgegevens.nl). Verkeersschool HENNIE investeert met regelmaat in nieuwe voertuigen en houdt haar voertuigenpark "up to date". Dat betekent voor jou als kandidaat dat je in de modernste voertuigen uw rijopleiding kunt genieten.

 

Verkeersschool HENNIE biedt je de mogelijkheid om een rijopleiding te volgen op maat, zoals je dat zelf graag wilt. Het kan in een normaal tempo of zelfs met een spoedopleiding.

Jij bepaalt samen met ons, welke manier van rij-opleiden voor jou het beste is!

Onze gegevens

Verkeersschool HENNIE
Van Oeststraat 12
6071 EA Swalmen

T. 0475 - 501 996
F. 0475 - 600 404

CBR Registratienummer: 9764N1
KvK nummer: 13019000
BTW nummer: NL803264252B01
Rabobank: 15.03.19.169

Stuur ons een email
Routebeschrijving

Direct inschrijven

Schrijf je in voor een rij-opleiding bij Verkeersschool HENNIE. Vul het formulier in en ontvang de lesovereenkomst per email.

Meer informatie? Klik hier!
Inschrijven? Klik hier!

button_debesterijscholen.nl

Geregistreerde gebruikers kunnen hier inloggen