17 dec, 2017
Tekst grootte
Auto

Verkeersschool HENNIE - Autorijlessen

B rijbewijs

Het autorijbewijs (Categorie B) is het meest gewilde- en voorkomende rijbewijs in Nederland. Daar hoort natuurlijk een goede opleiding bij. Met meer dan 30 jaar ervaring in het opleiden van de "nieuwe chauffeurs", ben je bij verkeersschool HENNIE aan het goede adres.
Het rijbewijs B bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte.

Met de theorie opleiding mag je met 17 jaar al beginnen, echter het examen hierin doen kan pas vanaf 18 jaar. Voor de praktijklessen geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Naar verwachting zal in november het experiment 2toDrive starten. Daardoor wordt het mogelijk om je rijbewijs al te hebben met 17 jaar! Lees hier meer over 2toDrive.

Gezien het digitale tijdperk weten steeds meer cursisten de theorie, middels internet en CD-ROMS, zich zelfstandig meester te maken. Maar ook voor hen die extra hulp kunnen gebruiken, organiseert verkeersschool Hennie, bij voldoende inschrijvingen, een theoriecursus. Wil je liever individueel les dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Het theorie leermateriaal, boeken en cd-roms, kun je direct online bij ons bestellen.

De praktijklessen bij verkeersschool Hennie worden gegeven door gekwalificeerde en gemotiveerde instructeurs.

Verkeersschool Hennie investeert met regelmaat in nieuwe voertuigen en houdt haar wagenpark "up to date". Dat betekent voor jou als cursist dat je in de modernste auto's je opleiding kunt genieten.

 

Meer artikelen...

Direct inschrijven

Schrijf je in voor een rij-opleiding bij Verkeersschool HENNIE. Vul het formulier in en ontvang de lesovereenkomst per email.

Meer informatie? Klik hier!
Inschrijven? Klik hier!

button_debesterijscholen.nl

Geregistreerde gebruikers kunnen hier inloggen