17 dec, 2017
Tekst grootte
Privacy Policy

Verkeersschool HENNIE - Privacy Policy

Hoe wij uw privacy beschermen

Wij passen veiligheidsmaatregelen toe om ons systeem te beschermen tegen het verlies, het misbruik en de wijziging van gegevens.

Het delen en gebruik

Wij zullen individuele persoonlijke gegevens nooit delen met of verkopen of verhuren aan derden zonder uw voorafgaande toestemming, tenzij gedwongen door een uitspraak van de rechter. De informatie die aan ons wordt opgegeven, is slechts beschikbaar voor werknemers die deze informatie beheren om met u contact op te nemen of om u e-mails te verzenden op basis van uw vraag om informatie, en voor dienstverleners voor het verzorgen van diensten
met betrekking tot onze mededelingen aan u.

Email ontvangen?

U kunt e-mail van ons ontvangen als, (a) uw e-mailadres bij ons geregistreerd staat omdat u dit e-mailadres uitdrukkelijk hebt opgegeven voor het ontvangen van informatie in de toekomst ("opt-in"), of (b) u zich hebt ingeschreven, iets hebt gekocht of een bestaande verhouding met ons hebt. Wij respecteren uw tijd en aandacht door het aantal mailings te beperken.

Ongewenst?

Als u ongevraagd ongewenste e-mail hebt ontvangen die u is verzonden via dit systeem, of waarvan u denkt dat hij via dit systeem is verzonden, gelieve dan een kopie van de e-mail te versturen met uw commentaar naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Onze gegevens

Verkeersschool HENNIE
Van Oeststraat 12
6071 EA Swalmen

T. 0475 - 501 996
F. 0475 - 600 404

CBR Registratienummer: 9764N1
KvK nummer: 13019000
BTW nummer: NL803264252B01
Rabobank: 15.03.19.169

Stuur ons een email
Routebeschrijving

button_debesterijscholen.nl

Geregistreerde gebruikers kunnen hier inloggen